Din 15 noiembrie, redobândirea certificatului de înmatriculare, duplicatul și înlocuirea cărții de identitate a vehiculului se pot face la RAR doar cu programare!

Registrul Auto Român informează că, începând cu data de 15 noiembrie 2023, verificările necesare pentru redobândirea certificatului de înmatriculare reținut la controlul tehnic în trafic, eliberarea duplicatul și înlocuirea cărții de identitate vor necesita programare prealabilă.

Prin urmare, nu vă mai puteți prezenta la reprezentanțele RAR fără ca înainte să intrați pe site-ul www.rarom.ro la secțiunea Programări sau să sunați la numărul de call-center 021/9672 și să obțineți un număr de programare. Măsura menționată este menită să reducă timpii de așteptare de la intrarea în curtea reprezentanțelor RAR până la preluarea vehiculelor de inginerii de pe linie. RAR vine în întâmpinarea clienților prin suplimentarea numărului de locuri disponibile în vederea programărilor, astfel încât intervalul de așteptare să fie cât mai scurt”, se arată într-un comunicat de presă al instituției.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *