Doi bărbați din Feldru, decedați după ce s-ar fi intoxicat cu monoxid de carbon

Doi bărbați, unul de 28 de ani și altul de 32 de ani, au fost găsiți decedați, luni seara, într-un imobil situat într-o zonă greu accesibilă de pe raza comunei Feldru.

Potrivit datelor comunicate de Inspectoratul pentru Situații de Urgență Bistrița-Năsăud, bărbații au fost găsiți inconștienți într-o încăpere a unei ferme/stâne, în cazul lor existând suspiciunea că s-ar fi intoxicat cu monoxid de carbon.

La fața locului au fost direcționate două echipaje SMURD și un echipaj de pompieri, dar din păcate viețile bărbaților nu au mai putut fi salvate.

Cei doi bărbați au fost găsiți fără semne vitale, medicii fiind nevoiți să declare decesul la locul solicitării”, a transmis ISU Bistrița-Năsăud.

Inspectoratul de Poliție Județean Bistrița-Năsăud a deschis o anchetă în acest caz, pentru a stabili împrejurările exacte în care au decedat cele două persoane.

Astăzi, 26 februarie, un bărbat a sesizat prin 112 faptul că într-un imobil din extravilanul localității Feldru, două persoane sunt în stare de inconștiență. La fața locului au fost identificați doi bărbați de 32 și 28 de ani. Din nefericire, cei doi erau decedați. În cauză vor fi dispuse necropsiile care vor stabili cu exactitate cauzele deceselor. Polițiștii Secției 6 Poliție Rurală Năsăud continuă cercetările în cadrul unui dosar penal, deschis pentru ucidere din culpă, urmând a fi stabilite împrejurările exacte în care a avut loc evenimentul”, a transmis IPJ Bistrița-Năsăud.

Fostul primar al comunei Feldru, Ștefan Sîngeorzan, precizează, într-o postare pe o rețea de socializare, că cei doi tineri decedați erau frați și se numeau Gică și Relu S.

”Am tot sperat să nu fie adevărat. Din păcate, frații Gică (tatăl a 3 îngerași de copii) și Relu au plecat în ceruri, să fie păstori la mielușeii din Rai. Am fost de multe ori în munte, acasă la Gică, să-mi cumpăr cele mai bune produse lactate de la oițele lui, pe care le iubea și îngrijea, ca nimeni altul. Cauza plecări lor la cer, nici nu mai contează. (…) Nu o să uit niciodată gustul produselor făcute de ei, dar nici iubirea lor față de animale și familie. Drum lin spre cer, oameni vrednici, iar familiilor greu încercate, putere și mângâiere de la Dumnezeu, să poată trece peste această teribil de grea încercare!”, a transmis Ștefan Sîngeorzan.

Dumnezeu să-i odihnească în pace! Condoleanțe familiilor!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *