Doi șoferi, cercetați pentru conducere sub influența unor substanțe interzise

Azi-noapte, în cadrul activităților de monitorizare și control trafic, polițiștii Serviciului Rutier și cei ai Secției 6 Poliție Rurală Năsăud au depistat doi conducători auto cu privire la care sunt indicii că ar fi consumat substanțe interzise, informează Inspectoratul de Poliție Județean Bistrița-Năsăud. În ambele cazuri a fost întocmit dosar penal.

Astfel, la data de 4 noiembrie, în jurul orei 23.30, polițiștii Serviciului Rutier au oprit pentru control, pe Drumul Național 17C, în Dumitra, un tânăr de 28 de ani, din Năsăud. În urma testării cu aparatul din dotare, au reieșit indicii cu privire la posibila prezență a substanțelor psihoactive. Bărbatul a fost condus la spital pentru recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a consumului unor substanțe interzise.

Celălalt, în vârstă de 27 de ani, din Salva, a fost oprit pentru verificări pe o stradă din Năsăud, de către un echipaj din cadrul Secţiei 6 Poliție Rurală Năsăud, în aceeași seară, în jurul orei 22.00. În urma testării cu aparatul etilotest, rezultatul a fost 0, 45 mg/l alcool pur în aerul expirat, iar în urma testării cu aparatul drugtest, au reieșit indicii cu privire la posibila prezență a substanțelor psihoactive. Bărbatul a fost condus la spital pentru recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a consumului unor substanțe interzise. 

În ambele cazuri au fost întocmite dosare penale, iar polițiștii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunii de conducere a unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Content is protected !!