Doi tineri care s-au agresat reciproc, reținuți de polițiști

Doi tineri din Suplai au fost reținuți pentru 24 de ore de polițiști, ei fiind cercetați pentru tulburarea ordinii și liniștii publice și lovire sau alte violențe, potrivit buletinului de presă al Inspectoratului de Poliție Județean Bistrița-Năsăud.

În fapt, în seara de 6 iulie, polițiștii Secției 6 Poliție Rurală Năsăud au intervenit pentru aplanarea unui scandal, izbucnit în locul numit ”Valea Găii” din localitatea Suplai, între mai multe persoane. La fața locului, au fost identificați trei tineri, cu vârste cuprinse între 19-25 de ani, toți din Suplai. Doi dintre aceștia, de 21 de ani, respectiv 25 de ani s-ar fi agresat reciproc, fiindu-le acordate îngrijiri medicale de echipajele solicitate la fața locului”, se arată în buletinul Poliției.

În urma investigațiilor și probelor administrate în cauză, la data de 9 iulie, față de cei doi tineri a fost dispusă reținerea pentru 24 de ore.

În prezent, aceștia se află în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă, urmând a fi prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Năsăud, în vederea dispunerii unor noi măsuri preventive.

Polițiștii Secției 6 Poliție Rurală Năsăud continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de tulburarea ordinii și liniștii publice și lovire sau alte violențe.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Content is protected !!