Doi tineri din județul Constanța, reținuți în urma perchezițiilor efectuate într-un dosar privind comerțul cu animale

În urma perchezițiilor efectuate marți de polițiștii din Bistrița-Năsăud în județele Constanța și Prahova, într-un dosar privind comerțul cu animale, doi tineri, ambii din județul Constanța, au fost reținuți. Aceștia riscă să ajungă după gratii.

”La data de 11 mai, ca urmare a celor 13 mandate de percheziție domiciliară desfășurate în cadrul unui dosar penal de natură economică, (…) au fost ridicate documente de evidență contabilă și alte categorii de înscrisuri care pot ajuta la lămurirea unor aspecte necesare soluționării cauzei și au fost identificate și ulterior sechestrate bunuri mobile și sume de bani, în scopul acoperirii prejudiciului cauzat, fiind astfel acoperit integral prejudiciul cauzat în urma săvârșirii faptelor. În continuarea activităților, au fost puse în executare un număr de 2 mandate de aducere, în baza cărora au fost prezentate la audieri două persoane bănuite de comiterea faptelor de înșelăciune. S-a dispus reţinerea unui tânăr de 23 de ani și a unei tinere de 22 de ani, ambii din orașul Hârșova, jud. Constanța pe o durată de 24 ore, aceștia urmând a fi prezentați magistraților cu propunere de luare a unei măsuri preventive”, se arată într-un comunicat de presă al Inspectoratului Județean de Poliție Bistrița-Năsăud.

Serviciul de Investigare a Criminalității Economice din cadrul IPJ Bistrița-Năsăud continuă cercetările în vederea stabilirii întregii activități infracționale, acțiunile fiind desfășurate cu sprijinul de specialitate din partea Serviciului Acțiuni Speciale Bistrița-Năsăud, Inspectoratul de Poliție Județean Constanța, Inspectoratul de Poliție Județean Prahova și Direcția Operațiuni Speciale din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române.

error: Content is protected !!