Doi tineri din Livezile, reținuți în urma unui scandal

Doi tineri din localitatea Livezile au fost reținuți pentru 24 de ore, ei fiind cercetați pentru lovire sau alte violență și tulburarea ordinii și liniștii publice.

Potrivit Inspectoratului de Poliție Județean Bistrița-Năsăud, cei doi au fost implicați într-un scandal și sunt bănuiți că ar fi agresat alți doi bărbați.

În noaptea de 10/11 septembrie, între două grupuri de persoane a izbucnit un scandal. Astfel, cei doi, în vârstă de 31, respectiv 19 ani, ambii din Livezile, sunt bănuiți că, în timp ce se aflau pe Drumul Dorolei din Livezile, i-ar fi agresat pe alți doi bărbați, de 44, respectiv 23 de ani, din aceeași localitate, aceștia din urmă fiind transportați la spital pentru îngrijiri medicale”, a precizat Inspectoratul de Poliție Județean Bistrița-Năsăud.

La data de 15 septembrie, în urma cercetărilor efectuate și probatoriului administrat, polițiștii Secției 2 Poliție Rurală Prundu Bârgăului au dispus reținerea, pentru 24 de ore, a celor doi tineri, cercetați pentru lovire sau alte violență și tulburarea ordinii și liniștii publice.

În prezent, cei doi se află în arestul Inspectoratului de Poliție Județean Bistrița-Năsăud, urmând ca mâine, 16 septembrie, să fie prezentați magistraților, în vederea dispunerii unor noi măsuri preventive.

Polițiștii continuă cercetările în acest caz.

ACTUALIZARE

Prin ordonanța Parchetului de pe lângă Judecătoria Bistrița din 16 septembrie, față de cei doi bărbați de 31 și 19 ani din Livezile, cercetați pentru comiterea infracțiunilor de lovire sau alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice s-a dispus luarea măsurii preventive a controlului judiciar pentru 60 de zile

Cercetările în acest caz sunt continuate de polițiștii Secției 2 Poliție Rurală Prundu Bârgăului, în vederea documentării cauzei sub toate aspectele.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Content is protected !!