Doi tineri, dintre care unul minor, reținuți pentru tâlhărie

Doi tineri, de 16 și 21 de ani, au fost reținuți de polițiști pentru 24 de ore și sunt cercetați pentru săvârșirea infracțiunii de tâlhărie.

”Din investigațiile efectuate a reieșit faptul că, la data de 25 septembrie, cei doi l-ar fi amenințat pe un bărbat, de 45 de ani, din județul Alba, care se afla într-o clădire dezafectată din Bistrița, împreună cu o femeie, deposedându-l astfel de suma de 1050 de euro și 1050 de lei, bani pe care-i avea într-un portofel”, precizează Inspectoratul de Poliție Județean Bistrița-Năsăud.

La scurt timp, cele două persoane bănuite de comiterea faptei au fost identificate și duse la audieri, ulterior pe numele lor fiind dispusă ordonanță de reținere pentru 24 de ore.

Astăzi, 26 septembrie, aceștia vor fi prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Bistrița, în vederea arestării preventive.

În cadrul cercetărilor, a fost recuperată o parte din prejudiciu, iar cercetările sunt continuate, în vederea documentării faptei sub toate aspectele ei, de către polițiștii Secției Regionale de Poliție Transporturi Cluj – Biroului Juțean de Poliție Transporturi Bistrița-Năsăud.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Content is protected !!