Dolha intră-n alegeri, iar Eugen Curteanu va deveni PREFECT și va organiza alegerile locale!

eugen curteanu

Eugen Curteanu va ocupa funcția de prefect, imediat ce Stelian Dolha va demisiona pentru a se implica-n alegerile locale. De menționat că Biroul Politic Național l-a numit pe Stelian Dolha candidatul PNL pentru funcția de președinte al Consiliului Județean iar acesta va fi OBLIGAT să demisioneze din funcția de prefect.

Eugen Curteanu este unul din favoriții lui Ioan Oltean ca dovadă că a prins un post de secretar de stat în Ministerul Dezvoltării (condus de Elena Udrea).

Eugen Curteanu a prins funcția de subprefect, iar la instalarea sa a fost prezent Ioan Oltean, gest care a fost contestat de unii PNL-iști.

eugen curteanu ziar de bistrita
eugen curteanu ziar de bistrita
eugen curteanu ziar de bistrita

Eugen Curteanu a fost LIDERUL de grup al opoziției inexistente din Consiliul Județean!

Eugen Curteanu a fost candidat de senator pe colegiul Năsăud, dar a fost retras în ultimul timp și locul lui a fost luat de Cristian Florian (care a prins astfel un mandat de parlamentar).

Eugen Curteanu a deschis lista PNL la Consiliul Județean în 2016, alegeri care au reprezentat eșec total pentru PNL care a reușit să obțină doar 9 mandate.

În 2016, Radu Moldovan a fost ales președinte de majoritatea PSD -ALDE și încet-încet opoziția a fost destructurată. Fără un lider județean de forță, Radu Moldovan a DEFILAT, iar PNL a avut parte de 2 trădări: Monica Săsărman exclusă din partid și Neia Lăcătuș (de asemenea exclus).

Din postura de viitor prefect, Eugen Curteanu va organiza alegerile locale și va avea pârghii importante în acest sens.

error: Content is protected !!