Doliu la Agenția pentru Plăți și Inspecție Socială Bistrița-Năsăud. ”Lumea asistenței sociale este mai săracă de azi”

Doliu la Agenția pentru Plăți și Inspecție Socială Bistrița-Năsăud, instituție care a pierdut, mult prea devreme, un profesionist. Șeful Serviciului Inspecție Socială, Radu Scripa, a încetat din viață la vârsta de 53 de ani.

Anunțul cu privire la decesul angajatului AJPIS Bistrița-Năsăud a fost confirmat de Colegiul Național al Asistenților Sociali din România, care a transmis un mesaj de condoleanțe.

Lumea asistenței sociale este mai săracă de azi fără asistentul social Radu Scripa. Radu a susținut înființarea Colegiului, organizarea sucursalelor teritoriale ale CNASR şi a fost implicat activ în domeniul social. Drum lin, Radu!”, a transmis Colegiul Național al Asistenților Sociali.

Un om deosebit, un asistent social devotat, unul dintre cei care au pus bazele CNASR București, un om integru, un iubitor de natura, un iubitor de frumos … nu ne ajung cuvintele să-l descriem. (…) Vei ramâne veșnic un reper pentru asistența socială și un adevărat profesionist de la care au învățat meserie generații de asistenți sociali. Județul nostru este mai sărac și foarte trist pentru că nu ne vom mai vedea pe acest pământ”, a transmis și structura județeană a Colegiului Național al Asistenților Sociali.

Priveghiul va avea loc luni, 18 martie, ora 18:00, la capela din localitatea Mica, județul Cluj. Înmormântarea va avea loc marti, 19 martie (de Ziua Mondială a Asistenței Sociale), de la ora 12:00, în aceeași localitate

Dumnezeu să-l odihnească în pace! Condoleanțe familiei!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *