Doliu la Primăria Tiha Bârgăului. A încetat din viață o angajată care a muncit aproape 24 de ani în cadrul instituției

Doliu la Primăria Tiha Bârgăului! Mihaela Tanca, o angajată care și-a desfășurat activitatea vreme de aproape 24 de ani în cadrul instituției, a încetat din viață.

Anunțul cu privire la decesul femeii a fost făcut de conducerea Primăriei Tiha Bârgăului, care a transmis un mesaj de condoleanțe.

”Cu sufletele împovărate de tristețe, vă aducem vestea dureroasă despre plecarea din această lume a doamnei Mihaela Tanca, o colegă și prietenă dragă, care a dedicat aproape 24 de ani din viața ei în slujba comunității noastre. Mihaela a fost nu doar o angajată devotată, ci și o luptătoare curajoasă, iar amintirea ei va rămâne vie în inimile noastre. Cu toate că cuvintele par să fie neputincioase în fața unei asemenea pierderi, în aceste momente dificile, ne unim în gândurile și rugăciunile noastre pentru familia Mihaelei. Vrem să le transmitem cele mai sincere condoleanțe și să le oferim sprijinul nostru în această perioadă de durere și tristețe. Împărtășim această pierdere cu toată comunitatea și suntem alături de fiecare membru al acestei familii greu încercate. Mihaela Tanca va rămâne în amintirea noastră ca un exemplu de devotament și curaj, iar moștenirea ei va continua să trăiască prin munca și contribuția aduse comunității noastre. Dumnezeu să o ierte și să o odihnească!”, a transmis colectivul Primăriei Tiha Bârgăului.

Condoleanțe familiei! Dumnezeu să o odihnească în pace!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *