Dosar penal în urma unui accident rutier produs în Unirea

Un accident de circulație soldat cu rănirea a două persoane s-a produs joi în localitatea Unirea, potrivit Inspectoratului de Poliție Județean Bistrița-Năsăud.

La data de 15 februarie, polițiștii Biroului Rutier din cadrul Poliției municipiului Bistrița au fost direcționați la un accident de circulație produs în Unirea. La locul evenimentului polițiștii au constatat faptul că un autoturism condus de un bărbat de 45 de ani din Bistrița a intrat în coliziune cu un motociclu condus de un tânăr de 26 de ani din Cluj-Napoca. În urma accidentului, tânărul și un pasager de pe motociclu au fost răniți și au necesitat acordarea de îngriji medicale de specialitate. Cei doi conducători implicați în accident au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ în ambele cazuri. În urma verificărilor efectuate de către polițiști s-a constatat faptul că motociclistul nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule”, se arată în buletinul de presă al Poliției.

Polițiștii rutieri au întocmit dosar penal cu privire la infracțiunile de vătămare corporală din culpă și conducere a unui vehicul fără permis de conducere și continuă cercetările în acest caz.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *