Dosar penal pentru un bărbat din Negrilești care ar fi împușcat și abandonat un căprior

Un bărbat din Negrilești, vânător autorizat, s-a ales cu dosar penal, acesta fiind bănuit că ar fi împușcat și abandonat un căprior.

”La data de 23 aprilie, polițiștii au fost sesizați cu privire la faptul că, la ieșire din localitatea Ciceu Giurgesti către localitatea Negrilesti, un căprior a fost împușcat și abandonat. În urma cercetărilor efectuate s-a stabilit că la 23 aprilie, un bărbat de 46 de ani din Negrilești, vânător autorizat a împușcat și abandonat pe raza fondului cinegetic Negrilești un exemplar din specia căprior mascul cu arma de vânătoare deținută legal. Au fost ridicate două arme de  vânătoare letale și autoturismul folosit de vânător, iar cadavrul căpriorului a fost înaintat către DSVSA Bistrița-Năsăud în vederea efectuării necropsiei”, precizează Inspectoratul Județean de Poliție Bistrița-Năsăud.

În cauză a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de braconaj din Legea 407/2006 și uzul de armă fără drept, cercetările fiind continuate de către Biroul Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase, în vederea lămuriri modului de producere a faptelor.

error: Content is protected !!