Dosar penal pentru un șofer din Bistrița care s-a crezut ”regele șoselelor”

Un bărbat din Bistrița s-a ales cu dosar penal și este cercetat de polițiști sub aspectul comiterii mai multor infracțiuni la regimul rutier.

”La data de 12 iunie, în jurul orei 01:00, polițiștii din cadrul Biroului de Ordine Publică din cadrul Poliției municipiului Bistrița au efectuat semnal de oprire unui autoturism al cărui șofer manifesta un comportament agresiv prin accelerarea excesivă a vehiculului, de natură a stânjeni persoanele aflate în zona drumului public. Șoferul autoturismului nu a respectat indicațiile polițiștilor și și-a continuat deplasarea până în curtea unui imobil de pe raza municipiului. Șoferul a fost la scurt timp interceptat și identificat în persoana unui bărbat de 49 de ani, din Bistrița. Acesta a fost testat cu aparatul alcooltest, valoare indicată fiind de 0,79mg/l alcool pur în aerul expirat. Ulterior, la spital, șoferul a refuzat recoltarea de mostre biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei”, se arată într-un comunicat de presă al Inspectoratului de Poliție Județean Bistrița-Năsăud.

Cercetările sunt continuă de către polițiști, în cadrul unui dosar penal cu privire la infracţiunea de refuzul sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *