FOTO: arhivă

Dosar penal pentru un tânăr din Sângeorz-Băi care ar fi prezentat Poliției un permis de conducere fals

Un tânăr de 21 de ani din Sângeorz-Băi s-a ales cu dosar penal după ce ar fi prezentat polițiștilor care l-au oprit în trafic un permis de conducere despre care oamenii legii cred că ar fi fals.

”La data de 6 ianuarie, polițiștii Secției 7 Poliție Rurală Sângeorz-Băi, au oprit în trafic un autoturism condus de un tânăr de 21 de ani, din Sângeorz-Băi. La solicitarea polițiștilor, conducătorul auto a prezentat pentru control documentele personale și ale autovehiculului, fiind prezentat totodată un permis de conducere emis de autoritățile din Mexic. Conducătorul autoturismului nu a putut prezenta pentru control un permis internațional de conducere. În urma examinării vizuale a documentului prezentat, s-a constatat că acesta nu prezintă toate elementele de siguranţă prevăzute de legislaţia internaţională, iar alte elemente de siguranţă de tip hologramă nu sunt conforme cu normele în vigoare, existând suspiciunea rezonabilă că documentul prezentat nu ar fi un permis de conducere autentic emis de autorităţile din Mexic”, se arată în buletinul de presă al Poliției.

Polițiștii din cadrul Poliției orașului Sângeorz-Băi, Compartiment Rutier au întocmit dosarul penal cu privire la infracțiunile de conducere a unui vehicul fără permis de conducere, fals material în înscrisuri oficiale şi uzul de fals și continuă cercetările în acest caz în vederea documentării faptelor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *