Dosare penale pentru doi șoferi care au condus băuți

Doi șoferi care au fost prinși băuți la volanul unor mașini s-au ales cu dosare penale, potrivit buletinului de presă al Inspectoratului de Poliție Județean Bistrița-Năsăud.

Unul dintre șoferi conducea o mașină prin municipiul Bistrița.

La data de 16 octombrie 2023, polițiștii Biroului Rutier din cadrul Poliției municipiului Bistrița au oprit pentru control în trafic un autoturism. La volan a fost identificat un bărbat de 59 de ani din Prundu Bârgăului. În urma testării cu aparatul etilotest a șoferului a rezultat valoarea de 0,74 mg/l alcool pur în aerul expirat. În consecință, șoferul a fost condus la spital în vederea recoltării de mostre biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei”, precizează IPJ Bistrița-Năsăud.

Polițiștii Biroului Rutier au înregistrat un dosar de cercetare penală cu privire la infracțiunea de conducere a unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

Cel de-al doilea șofer a fost depistat tot în municipiul Bistrița.

La aceeași dată, polițiștii Biroului Rutier din cadrul Poliției municipiului Bistrița au dispus testarea cu aparatul etilotest a unui șofer oprit pentru control în trafic, pe raza municipiului. Șoferul, un bărbat de 39, din Bistrița Bârgăului a fost pozitiv în cazul consumului de alcool, rezultând o valoare de 0,46 mg/l alcool pur în aerul expirat. Bărbatul a fost condus la spital unde i-au fost recoltate mostre biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei”, a adăugat IPJ Bistrița-Năsăud.

Și în acest caz polițiștii au întocmit dosar penal cu privire la infracțiunea de conducere a unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Content is protected !!