Două ambulanțe noi pentru județul Bistrița-Năsăud

Două ambulanțe de transport de tip A, dotate cu trusă de urgență de bază și defibrilator semi-automat, vor ajunge în județul Bistrița-Năsăud.

Potrivit Serviciului Județean de Ambulanță, cele două ambulanțe noi au fost deja preluate de o delegație formată din trei angajați ai instituției și vor fi aduse în județ, ele urmând să completeze parcul auto al instituției.

”Cele două ambulanțe noi sunt marca Renault și sunt destinate transportului neasistat al pacienților și transportului de produse biologice. Cu ele, numărul de ambulanțe active tip A din SAJ Bistrița-Năsăud, destinate transportului neasistat al pacienților și transportului de produse biologice, crește de la 8 la 10”, a precizat conducerea serviciului.

Ambulanțele ce vor ajunge în județul Bistrița-Năsăud fac parte dintr-un lot de 122 de astfel de autovehicule achiziționate din fonduri europene de Inspectoratul General pentru Situații de Urgență și repartizate serviciilor de ambulanță din întreaga țară. Fondurile pentru achiziţia acestor ambulanţe provin din Programul Operaţional Regional.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *