Două autovehicule s-au tamponat într-un sens giratoriu din Bistrița. Unul dintre șoferi era băut

Două autovehicule au fost implicate într-un accident rutier produs într-un sens giratoriu din Bistrița, unul dintre șoferi aflându-se sub influența alcoolului, potrivit buletinului de presă al Inspectoratului de Poliție Județean Bistrița-Năsăud.

”La data de 11 martie, polițiștii Biroului Rutier din cadrul Poliției municipiului Bistrița au fost solicitați să intervină la o tamponare într-un sens giratoriu. La locul evenimentului, polițiștii au constatat că un autovehicul condus de un șofer de 53 de ani din Bistrița a intrat în coliziune cu un autoturism care se deplasa într-un sens giratoriu și care era condus de un bărbat de 36 de ani din Sigmir. În urma accidentului nu au rezultat victime. Cei doi conducători auto au fost testați cu aparatul etilometru, rezultatul fiind negativ în cazul șoferului de 36 de ani și de 0.54 mg/L alcool pur în aerul expirat în cazul bărbatului de 53 de ani”, se arată în buletinul de presă al Poliției.

Polițiștii Biroului Rutier au întocmit dosar penal cu privire la infracțiunea de conducere a unui vehicul sub influența alcoolului sau altor substanțe și continuă cercetările în acest caz.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Content is protected !!