Două femei de 41 și 52 de ani, găsite moarte în interiorul unei locuințe din Rodna

Poliţiştii din Bistriţa-Năsăud au deschis o anchetă în cadrul căreia efectuează cercetări pentru a stabili împrejurările în care două femei cu vârste de 41, respectiv 52 de ani, surori, au murit, cadavrele celor două fiind găsite, vineri, în interiorul unei locuințe din localitatea Rodna.

Cele două femei, care locuiau împreună cu un frate, nu au mai fost văzute de mai multe zile, polițiștii fiind anunțați despre dispariția lor. Astfel, oamenii legii s-au deplasat la adresa la care acestea locuiau și au făcut macabra descoperire. Potrivit Poliției, cadavrele femeilor erau în stare avansată de putrefacție.

Astăzi, 17 noiembrie, polițiștii Secției 7 Poliție Rurală Sângeorz-Băi au fost sesizați despre faptul că două surori de 41, respectiv 52 de ani care locuiau în localitatea Rodna, împreună cu fratele lor nu au mai fost văzute de mai multe zile. În urma verificărilor efectuate de polițiști, cele două au fost găsite decedate, în stare avansată de putrefacție, în interiorul locuinței. La fața locului, o echipă formată din criminaliști și polițiști de la investigații criminale efectuează cercetări pentru a stabili cu exactitate împrejurările în care a avut loc evenimentul. Totodată, urmează a fi efectuate necropsiile care vor stabili cu exactitate cauzele deceselor”, a transmis Inspectoratul de Poliție Județean Bistrița-Năsăud.

Fratele celor două femei, care locuia împreună cu ele, a fost preluat de poliţişti şi dus la audieri.

ACTUALIZARE

În acest caz a fost deschis dosar de cercetare penală.

Ca urmare a evenimentului sesizat astăzi în localitatea Rodna, polițiștii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale au dispus efectuarea necropsiei cadavrelor celor două femei identificate. În urma efectuării necropsiilor de către Serviciul de Medicină Legală Bistrița-Năsăud, nu au fost identificate urme de violență, nefiind suspiciuni cu privire la cauză deceselor. Cercetările sunt continuate de către polițiștii din cadrul Secției 7 Poliție Rurală Sângeorz-Băi în cadrul unui dosar penal cu privire la infracțiunea de ucidere din culpă în vederea stabilirii cauzelor și condițiilor în care a survenit decesul celor două persoane”, a precizat Poliția.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Content is protected !!