Două femei din localitatea Mireș, surprinse de camerele de supraveghere în timp ce abandonau deșeuri

Două persoane din localitatea Mireș, comuna Chiuza, s-au ales cu amenzi după ce au abandonat deșeuri pe drumul comunal care face legătura cu localitatea Perișor, informează ADI Deșeuri Bistrița-Năsăud.

Cele două persoane au fost surprinse de camerele de supraveghere montate în zonă.

”Camerele de supraveghere instalate de inspectorii Corpului de Control al ADI Deșeuri Bistrița-Năsăud în zonele predispuse abandonului de deșeuri în natură, au surprins două persoane din Mireș, comuna Chiuza, care au abandonat deșeuri pe drumul comunal care face legătura cu localitatea Perișor. În cadrul parteneriatului cu Inspectoratul de Poliție Județean Bistrița-Năsăud, s-au trimis probele, s-au identificat persoanele și au fost sancționate cu suma de 3.000 lei în baza prevederilor OUG 195/2005”, precizează ADI Deșeuri Bistrița-Năsăud.

În acest moment mai multe zone predispuse abandonului de deșeuri în natură din județul nostru sunt supravegheate video și monitorizate permanent prin controale pe teren de inspectorii Corpului de Control al ADI Deșeuri Bistrița-Năsăud, în parteneriat cu Inspectoratul de Jandarmi Județean Bistrița-Năsăud și cu Inspectoratul de Poliție Județean Bistrița-Năsăud.

”Orice persoană care abandonează deșeuri în natură riscă să fie amendată! Iar amenzile nu sunt mici! Persoanele care aleg să scape de deșeuri abandonându-le în natură, demonstrând iresponsabilitate și nepăsare față de comunitatea în care trăim, vor fi amendați conform prevederilor legale. Nu putem tolera astfel de fapte, care sfidează bunul simț și buna creștere. Hai să respectăm natura, mediul în care trăim și să facem Bistrița-Năsăud un județ mai curat”, a adăugat ADI Deșeuri Bistrița-Năsăud.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *