Două persoane au suferit intoxicații cu fum în urma unui incendiu care le-a cuprins casa

incendiu bistrita

Echipajele de intervenție din Bistrița-Năsăud au fost solicitate să acționeze la un incendiu care a cuprins o casă din localitatea Suplai, comuna Zagra, eveniment în urma căruia două persoane au suferit intoxicații cu fum și au avut nevoie de îngrijiri medicale.

La fața locului au intervenit mai multe echipaje din cadrul Secției de Pompieri Năsăud.

Echipajele de intervenție au găsit la locul incendiului, care se manifesta sub nivelul acoperișului, cu degajare mare de fum, două victime. Un bărbat în vârstă de aproximativ 37 de ani cu un traumatism cranian minor și un tânăr în vârstă de aproximativ 16 – 17 ani. Ambii erau intoxicati cu fum. Paramedicii le-au administrat oxigen si momentan sunt în afara oricărui pericol”, a transmis Marius Rus, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean pentru Situații de Urgență Bistrița-Năsăud.

La locul indicat a fost direcționat si un echipaj al Serviciului Județean de Ambulanță Bistrița-Năsăud.

În acest moment, pompierii lucrează pentru localizarea și lichidarea focarelor.

ACTUALIZARE

”Incendiul a fost lichidat. Ambele victime au fost transportate la spital pentru mai multe investigații medicale de specialitate. Cauza probabilă a incendiului a fost stabilită ca fiind utilizarea focului deschis în spații închise – verificarea unei butelii de gaz cu bricheta”, a mai transmis Marius Rus.