Două persoane rănite într-un accident produs la Josenii Bârgăului

Două persoane au fost rănite într-un accident rutier produs în noaptea de sâmbătă spre duminică în localitatea Josenii Bârgăului, informează Inspectoratul pentru Situații de Urgență Bistrița-Năsăud.

La fața locului au intervenit pompierii militari cu mai multe echipaje de intervenție.

Ambele victime, un bărbat și o femeie, au prezentat leziuni care nu le-au pus viața în pericol și au fost transportate la UPU SMURD Bistrița pentru investigații medicale suplimentare”, a transmis ISU Bistrița-Năsăud.

Polițiștii au intervenit și ei în zonă și au efectuat cercetări pentru a stabili toate împrejurările în care s-a produs accidentul.

ACTUALIZARE

În sprijinul victimelor rănite în accident a sărit și o tânără care a absolvit recent programul de voluntariat “Salvator din Pasiune” al ISU Bistrița-Năsăud.

Proaspăt absolventă a programului de voluntariat “Salvator din Pasiune”, Andreea a ajuns în calitate de participant la trafic la accidentul rutier produs azi noapte, pe raza localității Josenii Bârgăului. Alături de un angajat Salvamont Bistrița – Năsăud și un agent de poliție, Andreea acordat primul ajutor victimelor, ajutând la stabilizare (hemostază și menținerea capului în ax) și extragere în siguranță din autoturism, alături de salvatori. Practic, noțiuni învățate de la formatorii ISU Bistrița – Năsăud pe timpul pregătirii în ale voluntariatului în situații de urgență. Revenind la voluntariat, Andreea are experiență în activitățile pentru comunitatea noastră fiind inclusiv voluntar la Serviciul Salvamont Bistrița – Năsăud. Consilier școlar la o grădiniță din Bistrița, Andreea Rus pune pasiune în tot ce face și, mai mult ca sigur, va deveni voluntar activ, când timpul îi va permite, pe echipajele pompierilor bistrițeni în misiunile din comunitatea noastră”, a transmis ISU Bistrița-Năsăud.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *