Dr. Cristian Mureșan candidează pentru un mandat de consilier județean din partea PNL. ”Avem nevoie urgentă de o schimbare”

Dr. Cristian Mureșan de la Clinica Sanovil Bistrița a intrat în echipa Partidului Național Liberal și candidează, la alegerile locale din 9 iunie, pentru un mandat de consilier județean.

Într-o postare pe pagina sa de pe o rețea de socializare, medicul explică de ce a luat decizia de a candida.

”Îmi anunț pe această cale candidatura la funcția de consilier județean al județului Bistrița-Năsăud din partea Partidului National Liberal și sunt onorat să fac parte din echipa lui Robert Sighiartău.

O surpriză pentru multi, de ce un medic alege să intre în politica locala. Răspunsul este simplu, pentru că uneori simți că nu se mai poate așa, pentru că a sta spectator la tot ce se întâmplă rău în politică te face complice.

Avem nevoie urgentă de o schimbare la nivel județean, de o dezbinare a unui sistem care are tot mai puțin de a face cu democrația, echitatea și onestitatea. Nu mai vrem să facem politică pentru voturi, nu mai vrem politică pentru încă un mandat, nu mai vrem politică pentru diverse interese. Nu mai vrem reclamă excesivă, poze peste poze și politicieni care nu mai sunt în slujba cetățeanului.

Bistrițenii sunt prea inteligenți pentru a le fi aruncat praf în ochi, văd dincolo de reclama obsesivă, de vorbele dulci și nu se lasă cumpărați cu circuri, meciuri și bucăți de pâine. Locuitorii județului simt nevoia de schimbare mai mult ca niciodată, o schimbare atât de sănătoasă din punct de vedere democratic.

Am văzut în Robert Sighiartău de la PNL un om onest, care nu este dispus să facă compromisuri, cu principii solide și capabil să aducă schimbarea de care este atât de mare nevoie în județ. Un om cu care se poate face echipă pentru a construi un viitor mai bun.

Intru in politica locală fără niciun interes material și voi avea în minte strict cetățeanul – nu voturile, nu mandatul, nu interesul personal, nu banii.

Cred ca România mai are o șansă. Dacă toți oamenii care aduc plus valoare în domeniul privat, care fac performanță și care nu au niciun interes material în politică vor rămâne spectatori (din comoditate sau din frică), atunci țara este condamnată la un viitor sumbru.

Prin vot avem șansa de a aduce schimbarea. Votul – un gest de responsabilitate pentru oamenii care se respectă și care își respectă copiii și generațiile următoare. Nu îl irosiți, nu îl desconsiderați . Prin vot putem face diferența!”, a transmis pe Facebook dr. Cristian Mureșan.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *