EDITORIAL: dumnezăii roșii!

Robert Linul e juniorul dat afară de la Prefectură, după ce a preluat o postare de-a lui Suciu. Prefectul era cu țigara în gură și PSD-iștii se distrau la un chef politic.

Tânărul avea funcția de secretar de cancelarie și era omul lui Zăgrean în actuala Coaliție împotriva-naturii.

Robert Linul i-a ironizat pe PSD-iști și a fost ejectat!

Subprefectul Zăgrean a fost umilit din nou și i s-a arătat că PSD conduce. Chiar dacă au pierdut TOATE alegerile din ultimii 4 ani, ei sunt la butoane.

E semn că „sistemul” e prieten cu Radu Moldovan și că voturile cetățenilor NU prea contează.

Robert va fi viitorul președinte la PNL Tineret și teoretic, partidul trebuia să-l protejeze. Dar l-a sacrificat! De dragul blaturilor ce o să vie….

Juniorul a plătit cu funcția pentru 1 postare inocentă, aș zice eu.

Asta doar ca să vedeți că PSD-iștii cu față umană sunt răzbunători și impulsivi. Doar mimează rânjetul de propagandă. Cine NU e cu ei, e împotriva lor.

De frica asta, PNL-iștii băgați de Dolha pe lista de consilieri județeni sunt de umplutură și NU merită un NOU mandat. NU au făcut nimic absolut pentru Județ și nici pentru cei care i-au votat.

Nici opoziție, nici idei, nimic-nimic. Doar Osanale pentru handbal și 2-3 asfaltări. De 12 ani încoace!

Județul pare a fi la cheremul lui Radu Moldovan, cel care va forța un NOU mandat de dragul cetățenilor, chipurile! De fapt, vrea să candideze ca să păstreze înțelegerile cu para-ndărătul! Ăia 30% despre care se zice!

Să fie atent Jupânul, că NU degeaba i-a sugerat Vasile Dâncu retragere în Glorie! El se dă-n stambă și vrea să fie veșnic și încet-încet își pregătește viitoarea campanie: de dragul Voichițăi, a oamenilor, a echipei a proiectelor… Vrăjeală…

De fapt, e de dragul banului și a combinațiilor și a șmenurilor pe care le care fac dumnezăii rânjitori

Și, din când în când mai pică vreun junior, care îndrăznește să le-arate cât de penibili sunt…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *