Elevii de gimnaziu și liceu, premiați pentru mesajele lor antidrog

Etapa județeană a Concursului Naţional ”Mesajul meu antidrog”, inițiat de Agenția Națională Antidrog și derulat în parteneriat cu Inspectoratul Școlar Județean și Primăria municipiului Bistrița, și-a stabilit câștigătorii.

”Mesajul meu antidrog” este un proiect de prevenire a consumului de droguri în rândul elevilor din învăţământul gimnazial şi liceal din toate judeţele țării şi din București şi se desfăşoară anual. Proiectul are forma unui concurs național în cadrul căruia elevii își exprimă, într-o formă de comunicare originală – culturală, artistică sau prin sport, opiniile și atitudinile lor în legătură cu consumul de droguri.

În anul școlar 2022-2023, concursul s-a desfăşurat pe două secţiuni: arte vizuale și spot video, la care au fost înscrise 63 de lucrări. În urma jurizării, au fost acordate 27 de premii și mențiuni.

La festivitatea de decernare a premiilor, care a avut loc joi, la Centrul Comunitar pentru Tineret Bistrița, a participat și primarul Bistriței, Ioan Turc, care a felicitat elevii implicați în acest concurs pentru contribuția lor în creșterea gradului de prevenție și conștientizare a riscurilor consumului de droguri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Content is protected !!