Emil Radu Moldovan: ”La nivel județean, alianța cu ALDE va continua fără rezerve!”

 

 

Preşedintele PSD Bistriţa-Năsăud, Emil Radu Moldovan, a declarat în plan local, în ceea ce privește colaborarea cu ALDE, aceasta va continua.

”Din punctul meu de vedere, colaborarea cu ALDE a fost una foarte bună, care va continua. PSD nu va exclude pe nimeni de la ALDE din structurile administrative unde facem echipă împreună. Nu ştiu ce va decide ALDE, dar, din punctul meu de vedere, eu îmi doresc continuarea colaborării cu ALDE chiar pe termen lung, nu numai până la terminarea mandatului„, a declarat liderul social democraților din Bistrița-Năsăud.

Moldovan a mai spus că a purtat discuții cu liderii locali ai ALDE, iar la nivel județean colaborarea va continua fără rezerve.

Alianţa cu ALDE va continua fără niciun fel de rezervă. Am discutat şi cu domnul preşedinte Moniţa (n.r. – Ioan Monița – preşedintele interimar al ALDE Bistriţa-Năsăud), azi dimineaţă am avut o discuţie şi cu domnul vicepreşedinte Ţintean (n.r. – Ioan Țintean – vicepreşedintele Consiliului Judeţean Bistriţa-Năsăud), la ora 14:00 am avut o discuţie cu consilierii judeţeni. Deciziile unanime ale noastre sunt să continuăm colaborarea”, a mai spus Moldovan.