Ești o persoană descurcăreață și te pricepi în probleme de administrație publică și fonduri europene? Atunci ai putea prinde un post la Primăria Sîngeorz-Băi, pe un salariu de 3.000 de lei net! Vezi condițiile!

Primăria Sîngeorz-Băi anunță că este dispusă să angajeze o persoană pentru un post care momentan este vacant. Este vorba despre funcția de consilier personal al primarului Traian Ogâgău. Acesta își dorește să găsească o persoană de încredere și descurcăreață, care să îi ofere o mână de ajutor în administrarea orașului-stațiune.

Candidatul ideal poate fi femeie sau bărbat, trebuie să fie o persoană polivalentă și să aibă cunoștințe de administrație publică și fonduri europene. De asemenea, candidații care vor să aplice pentru acest post trebuie să fie și persoane descurcărețe, pentru că le voi trasa diferite sarcini pe care trebuie să le îndeplinească” a precizat Traian Ogâgău.

 

 

 

 

 

 

 

Primarul din Sîngeorz-Băi a avut până nu demult două persoane angajate drept consilieri personali, însă a rămas doar cu una. ”Am avut doi consilieri, însă, din păcate unul a plecat în Londra unde a prins un post mult mai interesant și am rămas cu unul. Astfel că mai este loc pentru încă o persoană care să îmi suplinească mie anumite activități” a completat Ogâgău.

În ceea ce privește nivelul de salarizare, persoana care va ocupa acest post va avea un venit net lunar de circa 3.000 de lei.

Cei care sunt interesați de acest loc de muncă trebuie să trimită un CV pe adresa de e-mail primar@singeorz-bai.ro.

FOTO: Primăria Sîngeorz-Băi

error: Content is protected !!