Ești student? Leoni își oferă șansa să îmbini teoria cu practica printr-un program de internship!

De câțiva ani încoace, LEONI Bistrița oferă studenților posibilitatea de a îmbina teoria cu practica pe perioada facultății, în cadrul Programului de Internship. Unii dintre ei au ales chiar să-și continue drumul alături de echipa Leoni.

O tânără care a beneficiat de acest program și care a rămas să își continue activitatea în cadrul Leoni consideră că acesta oferă o serie de avantaje studenților.

”Este o experiență complexă și frumoasă , dar în același timp există și un grad de dificultate. Nu e tocmai ușor să te împarți între facultate și ,,job”, dar printr-o gestionare corectă a timpului, reușesc să le îmbin pe toate. Consider că întreaga activitate este constructivă și benefică mie, lucu care mă motivează. Dacă ar fi să îndrum o persoana spre alegerea unui astfel de program, aș face-o cu dragă inimă. Avantajele sunt în mare parte în interesul studentului. În cadrul programului avem șansa reală a unui spațiu de dezvoltare și experimentare vast, de a încerca lucruri noi, chiar cu posibilitatea de a învăța din propriile greșeli” a declarat Claudia Buburuzan, care după absolvirea facultății a rămas la lucreze la Leoni, fiind angajată la departamentul HR (Resurse Umane). 

De asemenea, Emilia POP, și ea fostă studentă și angajată la HR Admin spune că ”programul pentru studenți reprezintă o oportunitate de a-ți forma o viziune cu privire la cerințele unui angajator ce poate duce la conturarea propriilor valori și cunoștiințe profesionale înainte de finalizarea studiilor. Practic te ajută să îți creezi o perspectivă obiectivă asupra viitorului tău profesional”. 

Toți cei care doresc să participe la Programul de Internship al companiei Leoni pot să depună un CV la sediul companiei din strada Tărpiului, nr. 24 sau pe adresa de e-mail recrutare.bistrita@leoni.ro.

error: Content is protected !!