PSD-iștii URLAU ca disperații că sunt atacați prin știri false și-acum promovează un fake-news ordinar, cu spitale pe care le-ar închide PNL-ul! De fapt, Orban a zis că-i zvântură pe toți PSD-iștii puși pe blat prin instituții!

ludovic orban ziar de bistrita

Site-ul stiripesurse a publicat un articol cu o listă de 22 spitale ce ar urma să fie închise dacă intră la putere Guvernarea PNL. Fake-news-ul a fost distribuit pe rețelele de socializare de infrastructură PSD-istă din întreg județul, dar și de o parte a presei locale!

„Am citit astăzi o știre și deja am primit telefoane de la primarul nostru din Câmpia Turzii, de la primarul nostru din Ștei… am văzut un fake-news că noi închidem spitale. Îi rog pe fiecare români să citească programul nostru de guvernare. Dar este un fake-news care este gândit și răspândit de PSD ca să-i sperie pe români!” – a declarat Ludovic Orban la Digi 24.

Fake-news-ul cu SPITALELE ce vor fi închise de PNL!

FAKE NEWS:  vor dispărea cel puțin 22 unități spitalicești, din toate regiunile țării. Printre spitalele care urmează să fie închise în regiunea Moldova se numără: Spitalul de boli cronice din Târgu Frumos, Spitalul Orășănesc Buhuși, Spitalul Municipal Comănești, Spitalul din Gura Humorului, Spitalul de Boli Cronice din Siret, Spitalul Bicaz.

Vor fi închise mai mai multe spitale din Ardeal și Maramureș, cum ar fi: Spitalul Orășănesc Jobou, Spitalul de Boli Cronice din Crasna,, Spitalul Orășănesc Ștei, Spitalul Beclean, Preventoriu TBC Copii Ilișua, Spitalul de Psihiatrie Cavnic, Spitalul Municipala Gherla, Spitalul Municipal Câmpia Turzii, Institutul de Urologie Câmpia Turzii.

Ce zice Orban despre pensii!

„În toate adunările, PSD minte că vom tăia salariile, că vom tăia pensiile, ajutoarele sociale și îi sperie pe bieții oameni! Vă dați seama, sunt oameni vârstnici care ar trebui să devină imuni la aceste minciuni nenorocite pe care le lansează PSD pentru că PSD minte demult pe tema asta! În alegerile prezidențiale din 2014 au distribuit odată cu pensia prin factorii poștali, un pliant prin care spuneau că Iohannis taie pensiile. Ce-a făcut Iohannis? Nu numai că nu a tăiat pensiile dar readuc aminte fiecărui român că Iohannis a promulgat Legea pensiilor, dar numai după ce i-a întrebat pe guvernanți dacă au resursele financiare ca să susțină creșterea punctului de pensie așa cum prevede în lege! Sunt niște bazaconii, niște minciuni gogonate!” – a completat Ludovic Orban, la Digi24.

PSD-iștii din instituții vor ZBURA de NU se văd!

„Vom restructura instituțiile, asta e adevărat sigur că în urma restructurării vor pleca oameni acasă, dar vor pleca cei din clientela PSD care au fost băgați în instituțiile publice pe ușa din dos și puși pe funcții de conducere fără să aibă niciun fel de pregătire, niciun fel de competențe profesională, numai pe bază de carnet și care nu au capacitatea e a gestiona o funcție publică în România!” – a spus Orban.

PSD-iștii începe lupta de gherilă și fac ceea ce știu cel mai bine: dau vina pe alții!

PSD-iștii din județ intră în opoziție și lansează o serie de teme false privind anumite investiții din programul PNDL, care în viziunea lor ar putea fi sistate imediat ce PNL preia guvernarea. PSD-iștii beneficiază de infrastructură media dar și propagandiști-bugetari, care au abordat o nouă temă și încep victimizarea și propagarea de fake-news-uri, comandate de partid.