Fără permis de conducere, dar la volanul unei mașini

Deși nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule, un bărbat din Dorolea a fost prins de polițiști la volanul unei mașini care circula pe o stradă din Bistrița.

”La data de 11 ianuarie, polițiștii Biroului Rutier au oprit pentru control un autoturism care se deplasa pe strada Mihai Eminescu din municipiu. La volan a fost identificat un bărbat de 50 de ani din Dorolea. În cadrul controlului, șoferul a prezentat polițiștilor un permis de conducere provizoriu emis de autoritățile din Marea Britanie, document care nu este valabil pentru conducerea autovehiculelor pe teritoriul României. În urma verificărilor efectuate de către polițiști a reieșit faptul că șoferul nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule”, se arată într-un comunicat de presă al Inspectoratului de Poliție Județean Bistrița-Năsăud.

Polițiștii Biroului Rutier din cadrul Poliției municipiului Bistrița au întocmit dosar penal cu privire la infracțiunea de conducere a unui vehicul fără permis de conducere și continuă cercetările în acest caz.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *