Fără permis și sub influența alcoolului, implicat într-un accident produs în Bistrița

Un tânăr din Dumitra care conducea o motocicletă a fost implicat într-un accident de circulație produs pe o stradă din municipiul Bistrița, potrivit Inspectoratului de Poliție Județean Bistrița-Năsăud. Polițiștii au stabilit că acesta nu avea permis de conducere și se afla și sub influența alcoolului.

La data de 4 mai, în jurul orei 15.20, polițiștii Biroului Rutier din cadrul Poliției municipiului Bistrița au intervenit la un accident rutier soldat cu pagube materiale, produs într-o intersecție din Bistrița. Coliziunea a avut loc între o motocicletă, condusă de un tânăr de 25 de ani din Dumitra, și un autoturism, condus de un bărbat de 35 de ani din Cetate. Cei doi conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ în cazul conducătorului auto și de 1,02 mg/l alcool pur în aerul expirat în cazul motociclistului. Totodată, în urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat faptul că motociclistul nu figurează ca fiind posesor de permis de conducere pentru vreo categorie de vehicule, iar motocross-ul pe care îl conducea nu este înregistrat”, se arată în buletinul de presă al Poliției.

În cauză a fost întocmit dosar penal, iar polițiștii Biroului Rutier continuă cercetările pentru comiterea infracțiunilor de conducere a unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe, conducere a unui vehicul fără permis de conducere și punerea în circulație sau conducere a unui vehicul neînmatriculat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *