Femeie găsită moartă în Lacul MHC Bistrița. Poliția face cercetări

O femeie a fost găsită moartă, joi dimineață, în Lacul MHC din municipiul Bistrița, polițiștii efectuând cercetări pentru a stabili împrejurările exacte în care aceasta a decedat.

Potrivit Serviciului de Ambulanță Județean Bistrița-Năsăud, alarma s-a dat în jurul orei 07:20, printr-un apel la 112.

La fața locului au fost direcționate mai multe echipaje de intervenție, dar din păcate acestea nu au putut face nimic pentru a salva viața femeii.

Aceasta a fost scoasă din apă de către echipajele de intervenție, fiind declarată decedată la fața locului.

”Nu s-a impus începerea manevrelor de resuscitare”, a precizat dr. Annabella Muzsi, managerul Serviciului de Ambulanță Județean Bistrița-Năsăud.

Potrivit Ambulanței, femeia s-ar fi aruncat voluntar în lac.

Poliția a început o anchetă în acest caz, pentru a stabili circumstanțele în care a decedat femeia.

ACTUALIZARE

Polițiștii au stabilit că este vorba despre o femeie de 29 de ani din Bistrița.

”În această dimineață, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Bistrița au fost sesizați cu privire la faptul că o persoană se află în stare de inconștiență în zona unui lac din Bistrița. În urma intervenției echipelor de salvare, polițiștii au identificat persoana ca fiind o femeie de 29 de ani, din municipiu, fiind totodată constatat decesul acesteia. În acest caz a fost dispusă necropsia, care va stabili cu exactitate cauza decesului. Polițiștii Biroului de Investigații Criminale din cadrul Poliției municipiului Bistrița continuă cercetările în cadrul unui dosar penal întocmit cu privire la infracțiunea de ucidere din culpă”, a transmis Inspectoratul de Poliție Județean Bistrița-Năsăud.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Content is protected !!