Femeie decedată în urma unui incendiu care i-a cuprins locuința, la Ciceu Corabia

O femeie din localitatea Ciceu Corabia, comuna Ciceu Mihăiești, și-a pierdut viața, duminică, în urma unui incendiu care i-a cuprins locuința, informează Inspectoratul pentru Situații de Urgență Bistrița-Năsăud. 

Incendiul a izbucnit în jurul orei 12:00, la fața locului intervenind pompierii militari din cadrul Stației Beclean, cu un echipaj de stingere și un echipaj de prim ajutor SMURD.

Când au reușit să intre în încăperea în care a izbucnit incendiul, pompierii au găsit-o pe femeie fără viață, fiind stabilit decesul acesteia.

”Din păcate, echipajele de intervenție au găsit victima – o femeie în vârstă de aproximativ 79 de ani, decedată, cel mai probabil în urma intoxicației cu fum (monoxid de carbon), iar echipajele medicale au declarat decesul la locul solicitării. Incendiul a fost provocat cel mai probabil de jar sau scântei căzute din soba pe podeaua camerei construită din lemn”, a transmis ISU Bistrița-Năsăud.

Pompierii militari au lichidat incendiul în limitele găsite, înainte să se extindă la întreaga locuință.

ACTUALIZARE

”La data de 5 februarie, polițiștii au fost sesizați cu privire la producerea unui incendiu la o locuință în localitatea Ciceu-Corabia. La locul evenimentului a fost identificată o femeie de 79 de ani, în stare de inconștiență, care din nefericire a decedat. Cadavrul acesteia a fost transportat la secția prosectură în vederea efectuării necropsiei și stabilirii, cu exactitate, a cauzei decesului. În cauză a fost întocmit un dosar penal cu privire la săvârșirea infracțiunilor de ucidere din culpă și distrugere din culpă”, a precizat Inspectoratul de Poliție Județean Bistrița-Năsăud.