Femeie din Posmuș, înșelată de o tânără din județul Cluj. A comandat un telefon, dar în colet a primit haine uzate

O femeie din localitatea Posmuș a fost înșelată de o tânără din județul Cluj, valoarea prejudiciului fiind de peste 700 de lei, potrivit Inspectoratului de Poliție Județean Bistrița-Năsăud. Deși a comandat un telefon, femeia a primit în colet haine uzate.

La data de 17 mai, în urma investigațiilor efectuate într-un caz de înșelăciune, sesizat de o femeie din localitatea Posmuș, polițiștii Secției 1 Poliție Rurală Bistrița au identificat o tânără de 19 ani din Cluj-Napoca, bănuită de comiterea faptei. Din cercetările efectuate a reieșit faptul că la data de 7 mai, prin intermediul unei aplicații de vânzări online, femeia din Posmuș ar fi comandat un smartphone de la un alt utilizator. Ulterior, la data de 9 mai, pentru a primi telefonul comandat, aceasta ar fi achitat suma de 730 de lei, însă la deschiderea coletului a constatat faptul că a fost înșelată, fiindu-i trimise obiecte vestimentare uzate”, se arată în buletinul de presă al Poliției.

Prejudiciul a fost recuperat și urmează a fi restituit păgubitei, iar polițiștii continuă cercetările pentru documentarea faptei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Content is protected !!