Femeie fără permis, depistată la volanul unui autoturism care circula pe DN 17

Deși nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule, o femeie din localitatea Bistrița Bârgăului a fost prinsă de polițiști în timp ce conducea o mașină pe DN 17. 

”La data de 17 martie, pe Drumul Național 17, în Prundu Bârgăului, polițiștii Serviciului Rutier au depistat și oprit pentru control, un autoturism, condus de o femeie, de 32 de ani, din Bistrița-Bârgăului. Conducătoarea auto a declarat faptul că nu are asupra sa permisul de conducere, însă, în urma verificărilor, polițiștii au constatat că femeia nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule. A fost testată cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ”, a precizat Inspectoratul de Poliție Județean Bistrița-Năsăud.

În cauză a fost întocmit dosar penal, iar cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunii de conducere a unui vehicul fără permis de conducere.

Tot fără permis de conducere a fost prins și un bărbat din Feldru care conducea o mașină prin Nepos.

”La data de 17 martie, polițiștii Secției 6 Poliție Rurală Năsăud au oprit pentru control, pe o stradă din Nepos, un autoturism înmatriculat în județul Cluj. La volan a fost identificat un bărbat de 30 de ani, din Feldru, care a declarat că nu are asupra sa documentele solicitate pentru control. În urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat că bărbatul are suspendat dreptul de a conduce autoturisme pe drumurile publice. Totodată, a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ”, mai arată Poliția.

Și în acest caz a fost întocmit dosar penal, iar cercetările sunt continuate cu privire la comiterea infracţiunii de conducere a unui vehicul fără permis de conducere.

 

 

error: Content is protected !!