FOTO: Femeie rănită într-un accident produs pe DN 17, între Podirei și Șieu-Sfântu

O femeie a fost rănită, miercuri dimineața, într-un accident produs pe DN 17, între Podirei și Șieu-Sfântu.

La locul evenimentului, polițiștii Compartimentului Rutier Beclean au stabilit faptul că un autoturism condus de un tânăr de 24 de ani, din Bistrița, a părăsit partea carosabilă. În urma evenimentului rutier, un pasager, o femeie de 54 de ani, din Bistrița, a fost rănită necesitând acordarea de îngrijiri medicale de specialitate. Testarea șoferului cu aparatul etilotest, nu a indicat prezența alcoolului”, a precizat Inspectoratul de Poliție Județean Bistrița-Năsăud.

La fața locului au intervenit două echipaje de descarcerare și echipajul de terapie intensivă mobilă SMURD.

”Echipajele de intervenție au găsit la locul solicitării trei persoane, dintre care două ieșite pe cont propriu din autovehicul. O femeie a fost extrasă de către pompierii militari (nu era încarcerată) și predată echipajului medical – terapia intensiva SMURD pentru stabilizare și transport la spital. Celelalte două persoane implicate în accident au fost evaluate din punct de vedere medical, nu s-a impus transportul acestora la spital. Pompierii au asigurat măsurile de apărare împotriva incendiilor”, a transmis Inspectoratul pentru Situații de Urgență Bistrița-Năsăud.

Cercetările sunt continuate de către polițiști în cadrul unui dosar penal, urmând să fie stabilite cauzele și împrejurările producerii accidentului.

FOTO: ISU Bistrița-Năsăud

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *