Fenomenul Pitești și ura care orbește!

O țară învrăjbită de mai-marii care-au jupuit-o 26 de ani: asta avem acum la știri, în piață, pe stradă și în casă. Copiii au făcut dinți și au ieșit instinctiv în turmă să deschidă ochii celor îmbătrâniți în haine rele, mințiți și amăgiți de prea multe ori de aceeași clasă politică!

La fel a fost și duminică la Pitești unde P.S.D-ul a strigat adunarea și a adus necăjiții cu autocarele. În chip simbolic, România e răstignită din nou!

În comunism, Piteștiul a fost locul unde s-au mirat demonii de cum se schingiuiau românii între ei. Acum,în democrație la Pitești se experimentează ura care germina prin pușcăriile de re-educare. În plus au apărut televiziunile deținute de securiștii care profită de deznădejde și se-mbuibă! Și s-au pus la treabă: la înveninat și manipulat!

Amărâții duși la mitingul P.S.D, la fel ca și corporatiștii de pe străzi, sunt toți învrăjbiți și toți arhi-cunoscători. Unii mai naționaliști ca alții… cu imnul țării, steagul României și sufletul ars de năduf că țara bogată e vai, atât de săracă!
În anii 50, la Pitești s-a răstignit România și elitele națiunii au murit schingiuite de un experiment macabru care a îngrozit lumea. Atunci au murit românii și s-au născut comuniștii. Iar istoria adevărată a rămas aruncată la coșul uitării… ca să NU afle cei tineri că ura e la rădăcina tuturor relelor!

Pe jertfa lor, a sfinților din pușcării, avem acum o Românie atât de mândră, dar hăcuită și vândută de geambașii fără inimă. Cu poliție politică, procurori și șmenari care au pus umărul la dezastru, cu politruci și combinatori nesătui și pătimași care-și fac legile după bunul plac. Și peste toate astea… rețete de manipulare și presă controlată de securiști cu interese. Un sistem putred până-n măduva oaselor care acum se hrănește din ura care ne orbește!

Petre Țuțea, în cei 13 ani de temniţă a trecut prin închisorile Aiud, Jilava şi Ocnele Mari și a văzut cum ura a răpus pentru un răstimp această națiune… iar acum are să renască. Cu tinerețea sfâșiată-n pușcării, Petre Țuțea a-nțeles că iubirea e jertfa supremă și singura armă care dezarmează!

Țuțea despre fenomenul Pitești: „S-au petrecut faptele înăuntrul poporului și se reflectă și asupra strălucirii lui, dar NU vreau să umilesc, jelindu-mă, poporul român !”

În 1991, pe patul de moarte, Țuțea a răspuns ultimelor întrebări și peste 25 de ani rămâne un reper pentru România de astăzi, derutată spre a fi furată!

Reporter: Avem acum, după Revoluție atâția tineri într-o mare derută! Ce i-ați sfătui pe cei tineri, domnule profesor?
„Să NU mai schingiuiască semenul lor… e o rușine și o dezonoare. Cred în viitorul acestei țări și de aceeea am suferit… dacă mă scot și mă pun la zid pentru poporul român, strig: Excelsior!”