Festivalul de Teatru ”Rebreanu. New Collection”, la cea de-a treia ediție

Primăria Bistriţa şi Centrul Cultural Municipal “George Coşbuc” organizează, în perioada 26 – 30 noiembrie, a III-a ediţie a Festivalului de Teatru ”Rebreanu. New Collection”.

Prin această serie bogată de spectacole de teatru, concerte, ateliere, lansări de carte, lecturi publice şi conferinţe, celebrăm prezenţa tutelară a marelui prozator, dramaturg şi om de teatru Liviu Rebreanu, dar mai ales ne dorim să oferim şansa publicului tânăr bistriţean de a deprinde gustul pentru lectură, literatură, teatru şi artele performative”, precizează organizatorii.

În acest an, ca şi în cazul celorlalte ediţii, organizatorii propun un concurs de proză scurtă pentru liceeni care beneficiază de un juriu excepţional, format din Ioana Nicolae, Florin Partene, Teodora Coman, Teodor Dună şi Georgeta Măluţan. Regulamentul concursului a fost făcut deja public (vezi secţiunea comentarii şi https://www.palatulculturiibistrita.ro – Evenimente).

De asemenea, în cadrul festivalului, pe 27 noiembrie, la ora 19.00, va avea loc o nouă reprezentaţie a piesei de teatru „LA CÂŢIVA OAMENI DISTANŢĂ DE TINE” (după Dan Coman, în regia lui Radu Afrim) ce a avut deja, după premiera de la Bistriţa, un imens succes de public în toată ţara. Spectacolul este o producție a Centrului Cultural Municipal George Coşbuc în parteneriat cu Teatrul Național IL Caragiale din Bucureşti.

Biletele pentru concerte şi spectacolele de teatru se pot achiziţiona de pe platforma online iabilet.ro şi de la Casa de Bilete a Palatului Culturii.

Concert de Jazz

La câţiva oameni distanţă de tine

Nu te opriii…!

Concert’n 3

Cerere în căsătorie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Content is protected !!