FOTO: Filtre și controale în trafic, în Bistrița, Beclean și Năsăud. Ce sancțiuni au dat polițiștii

În acest sfârșit de săptămână, polițiștii tuturor structurilor rutiere au acționat în scopul prevenirii și combaterii principalelor cauze generatoare de accidente și au acordat o atenție deosebită depistării conducătorilor auto aflați sub influența alcoolului sau a altor substanțe, informează, duminică, într-un comunicat de presă, Inspectoratul de Poliție Județean Bistrița-Năsăud.

Astfel, în noaptea de 9/10 martie, polițiștii au oprit pentru verificări 184 de autovehicule şi au legitimat aproape 200 de persoane în cadrul celor 11 filtre instituite pe drumuri județene şi naționale. Acțiuni au fost organizate în municipiul Bistrița și în orașele Năsăud şi Beclean.

Totodată, pentru depistarea celor care conduc sub influența alcoolului sau a drogurilor, au fost efectuate 132 de testări cu aparatele din dotare.

La acțiune au participat polițiștii Serviciului Rutier, Biroului Rutier și structurilor rutiere din Beclean şi Năsăud, iar pentru neregulile constatate în trafic au fost aplicate 56 de sancțiuni contravenționale, în cuantum de 21.775 de lei. Ca măsuri complementare, polițiștii au dispus reținerea a 8 permise de conducere.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *