Finanțare de peste 11 milioane de lei, prin PNRR, pentru orașul Sângeorz-Băi

FOTO: arhivă

Primăria Sângeorz-Băi a obținut finanțare de peste 11 milioane de lei, prin PNRR, pentru patru obiective de investiții care vizează modernizarea și dezvoltarea orașului. Potrivit primarului din Sângeorz-Băi, Cătălin Bota, contractele de finanțare pentru aceste investiții au fost deja semnate. 

”Astăzi am semnat patru contracte de finanțare pentru cele patru proiecte depuse și aprobate prin PNRR și anume:

  • ”REABILITARE ȘI MODERNIZARE IMOBIL SEDIU PRIMĂRIE SÂNGEORZ-BĂI” – vor avea loc lucrări de intervenție cu scopul renovării termoenergetice a clădirii. Valoare proiect: 2.995.561,40 lei.
  • ”REABILITARE ȘI MODERNIZARE CASA DE CULTURĂ SÂNGEORZ-BĂI” – vor avea loc lucrări de intervenție cu scopul renovării termoenergetice a clădirii. Valoare proiect: 3.218.658,17 lei.
  • ”IMPLEMENTARE INFRASTRUCTURĂ TIC ÎN ORAȘUL SÂNGEORZ-BĂIi” – se vor derula activități precum creare HARTĂ DIGITALĂ map2web, aplicație GIS WEBOFFICE, Nomenclator stradal, Dronă profesională, Sistem WiFi, Sistem CCTV, Dotare Centru de monitorizare în timp real a situației din localitate. Valoare proiect: 1.124.593,62 lei.
  • ”CONSTRUIREA DE LOCUINȚE NZEB PLUS PENTRU TINERI ÎN ORAȘUL SÂNGEORZ-BĂI” – reprezintă un sprijin pentru creșterea siguranței locative a persoanelor care provin din grupuri vulnerabile din orașul Sângeorz-Băi, prin relocarea familiilor ce locuiesc în locuințe publice izolate, supra-aglomerate și/sau nesigure. Valoare proiect: 4.336.209,522 lei. 

Vă mulțumesc pentru încredere și susținere!”, a transmis primarul Cătălin Bota.