Fostul decan al Baroului Bistrița-Năsăud, avocatul Ioan Bilan, a încetat din viață

Fostul decan al Baroului Bistrița-Năsăud, avocatul Ioan Bilan, a încetat din viață.

Anunțul cu privire la decesul avocatului Ioan Bilan (65 de ani) a fost făcut de actualul decan al Baroului Bistrița-Năsăud, avocatul Alin Moruțan.

”Cu inimile pline de tristețe și regrete, vă aducem vești triste despre trecerea în neființă a avocatului Bilan Ioan, fostul Decan al Baroului Bistrița-Năsăud.

Cu un profund sentiment de pierdere, ne luăm rămas bun de la un om remarcabil, care a lăsat o amprentă de neșters în comunitatea noastră juridică.

Cu o carieră strălucită și o pasiune incontestabilă pentru drept, Bilan Ioan a fost un exemplu de integritate și devotament în profesia sa. A fost un lider inspirat, care și-a dedicat timpul și eforturile pentru a promova valorile și etica în domeniul juridic.

Pe lângă activitatea sa remarcabilă în Baroul Bistrița-Năsăud, Bilan Ioan a fost un mentor iubit și respectat, care și-a oferit mereu ajutorul și îndrumarea colegilor săi. Generozitatea sa și gândirea sa profundă au inspirat mulți avocați și au contribuit la dezvoltarea profesională a multora.

În aceste momente dificile, ne rugăm pentru liniștea și alinarea familiei sale, oferindu-le întregul nostru sprijin și compasiune în această perioadă dureroasă. Bilan Ioan va rămâne în amintirea noastră ca un profesionist desăvârșit și un om deosebit, care a lăsat o moștenire valoroasă în domeniul juridic.

Să ne alăturăm într-un moment de reculegere în memoria avocatului Bilan Ioan și să împărtășim amintirile și gândurile noastre despre acest om deosebit“, a transmis avocatul Alin Moruțan, decanul Baroului Bistrița Năsăud.

Condoleanțe familiei! Dumnezeu să-l odihnească în pace!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *