Fostul inspector general Aurelia Dan s-a alăturat echipei PNL Bistrița-Năsăud

Fostul șef al Inspectoratului Școlar Județean Bistrița-Năsăud, prof. Aurelia Dan, s-a alăturat echipei PNL și va candida, la alegerile locale din 9 iunie, pentru un fotoliu de consilier județean.

Doamna Aurelia Dan se alătură echipei! Școala nu este numai a profesorilor, a elevilor sau părinților. Ea este și a comunității. Dincolo de ziduri, vom forma atitudini, acele atitudini care pot face o comunitate să crească, să se dezvolte, să ofere oportunități, să-i (re)primească pe tinerii absolvenți în rândurile ei.

Vrem să avem o echipă puternică, profesionistă, care să vină cu o viziune pentru Bistrița-Năsăud. Îmi doresc ca fiecare copilaș, din orice colț al județului, să aibă acces și șanse egale la un sistem de educație de calitate. De aceea mă bucur că doamna profesoară Aurelia Dan a ales să se alăture echipei mele. Bine ați venit, doamna profesor!”, a transmis Robert Sighiartău.

În prezent, Aurelia Dan este profesor de istorie la Colegiul Naţional ”Liviu Rebreanu” Bistrița și conduce Asociația NOI – Școala în schimbare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *