FOTO: A început a 10-a ediție a Expo Bistrița Mariage Fest

Un număr de 30 de expozanți din mai multe județe ale țării participă, în perioada 2 – 4 februarie, la cea de-a zecea ediție a Expo Bistrița Mariage Fest, eveniment care se desfășoară la Hotelul Metropolis din municipiul Bistrița.

Vineri, în prezența vicepreședintelui Consiliului Județean Bistrița-Năsăud, Camelia Tabără, și a primarului Bistriței, Ioan Turc, președintele Camerei de Comerț și Industrie Bistrița-Năsăud, Vasile Bar, a deschis oficial manifestarea expozițională organizată cu scopul de a veni în sprijinul celor care plănuiesc să organizeze evenimente pe parcursul acestui an.

Este expoziția noastră cea mai dragă, prima expoziție a anului. Avem un număr de 30 de expozanți, o parte dintre ei sunt din județ, dar avem participanți și din județele învecinate precum Cluj, Mureş, Maramureş şi Suceava. Le mulțumesc tuturor pentru că au făcut eforturi pentru a participa la acest eveniment. Suntem obișnuiți ca la fiecare expoziție să admirăm produse de bună și foarte bună calitate, pornind de la rochii de mireasă, costume pentru miri, prăjituri, inele, bijuterii și tot felul de lucruri necesare organizării de evenimente de acest gen“, a spus Vasile Bar.

”Un eveniment mai mult decât frumos. Sunt convinsă că e un eveniment mult așteptat de toți cei care în acest an au minunatul eveniment al căsătoriei. De la an la an, ofertele sunt tot mai rafinate și mai stilate. Felicit organizatorii și toate firmele care expun și care fac eforturi să vină în fața clienților cu cele mai bune produse! Sunt convinsă că fiecare cuplu ajuns aici își poate defini opțiunea. Să fie trei zile cu activitate productivă!”, a transmis Camelia Tabără.

Vă felicit pentru continuitate. Sunteți deja la a zecea ediție. E binevenit ca într-un oraș municipiu reședință de județ, un oraș care se respectă să avem un eveniment dedicat nunților. Am observat mâncare, rochii de mireasă, prăjituri, bijuterii. Felicitări! Sper să aveți o audiență bună, sper ca tinerii să facă acest pas. Ca om care a trecut prin acest pas, le spun că nu e atât de grea căsnicia. Să nu se teamă de ceea ce presupune viața de cuplu și de familie pentru că oferă bucurii pe care nimic altceva nu ni le poate da. Dumneavoastră veniți, faceți oferte, dar e nevoie de decizia lor, așa că așteptăm aici, la Metropolis, oameni dornici să se căsătorească”, a spus și primarul Ioan Turc.

Ediția de anul acesta aduce în faţa publicului cele mai bune oferte de: rochii de mireasă, costume de mire, ţinute de gală, verighete şi bijuterii, torturi şi prăjituri, decoraţiuni, aranjamente florale, buchete de mireasă, accesorii pentru evenimente, invitaţii de nuntă, carduri de masă, mărturii, servicii foto-video, cocktail-bar, servicii cosmetice, programe muzicale şi lecţii de dans, pachete de călătorie pentru luna de miere şi multe alte surprize.

Expoziția poate fi vizitată după următorul program: vineri, 2 februarie: 12:00 -19:00, sâmbătă, 3 februarie: 10:00 -19:00 și duminică, 4 februarie: 10:00 -17:00. Intrarea este liberă pe toată durata manifestării.

Programul complet poate fi consultat mai jos:

Evenimentul este organizat de Camera de Comerţ şi Industrie Bistriţa-Năsăud.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *