FOTO: Accident pe Valea Budacului! Zona deosebit de periculoasă face periodic, noi victime!

Un accident mai puțin obișnuit a avut loc sâmbătă după-amiaza pe Valea Budacului! Un autoturism marca Opel în care se aflau 4 persoane a oprit în pantă și a fost izbit puternic din spate de un Audi Q5, care circula cu viteză dinspre Bistrița. În urma impactului violent, ambele mașini au fost proiectate în parapet.

a7La fața locului a sosit un echipaj SMURD care a acordat îngrijiri medicale celor implicați. Din fericire victimele au suferit leziuni ușoare.

Zona este deosebit de periculoasă, deoarece în urma lucrărilor de modernizare a drumului s-a creat o rampă abruptă, cu vizibilitate redusă.

 

 

 

v0Intersecția din vârful dealului NU este semnalizată corespunzător, iar mașinile care circulă pe drumul principal NU pot frâna la timp în eventualitatea unui obstacol aflat pe carosabil sau a unui alt automobil care pătrunde din drumurile laterale.

 

 

 

 

a9Fără restricții de viteză și fără indicatoare corespunzătoare Valea Budacului rămâne o zonă periculoasă, care periodic înregistrează accidente violente…

error: Content is protected !!