FOTO: Acțiune a polițiștilor și specialiștilor antidrog în trenurile de călători

Polițiștii Biroului Județean de Poliție Transporturi Feroviare Bistrița-Năsăud, împreună cu specialiști ai Agenției Naționale Antidrog-Centrul de Prevenire, Evaluare și Consiliere Antidrog Bistrița-Năsăud, au desfășurat, duminică, acțiuni preventive și de informare în trenurile de călători.

Astfel, în intervalul orar 10.00-15.00, polițiștii şi specialiștii antidrog au stat de vorbă cu peste 150 de călători pe care i-au întâlnit în stațiile CFR Ilva Mică, Beclean pe Someș și Bistrița Nord, dar şi pe trenurile Iași-Timișoara și Cluj-Napoca – Bistrița-Nord.

În cadrul activităților, specialiştii antidrog le-au adus în atenție, în special tinerilor, consecințele consumului de alcool și substanțe psihoactive şi le-au dăruit diverse materiale preventive, inscriptionate cu coduri QR, unde pot fi accesate o gamă largă de informații utile, în același context.

Totodată, polițiștii au stat de vorbă cu călătorii cărora le-au recomandat să nu lase nesupravegheate bagajele, poşetele sau obiectele de valoare şi le-au oferit şi alte sfaturi care să-i țină departe de hoți sau de evenimente nedorite, pe parcursul călătoriei cu trenul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *