FOTO: Adrian Măgherușan, tânărul decedat în accidentul rutier de pe DJ 151, condus pe ultimul drum. Colegii de la compania la care muncea, alături de familia îndoliată

Valentin Adrian Măgherușan, tânărul de doar 24 de ani din localitatea Șirioara, care în noaptea de duminică spre luni, 11 spre 12 martie, a decedat în urma unui tragic accident rutier produs pe DJ 151, între Șintereag și Șieu Odorhei, a fost condus astăzi pe ultimul drum.

Sute de persoane au luat parte la slujba de înmormântare a tânărului, care cu două zile înainte a de a deceda își sărbătorise ziua de naștere.

Alături de familia îndoliată au fost prezenți apropiați, prieteni, vecini, dar și colegi ai tânărului, de la compania de la care acesta muncea. Câțiva dintre foștii colegi ai lui Adrian Măgherușan au venit la înmormântare conducând autocamioanele companiei la care și Adrian era angajat.

FOTO: Grupul Info Trafic Cluj – Gheorghe Ilca

Adrian Măgherușan era angajat al companiei de transport internațional Ro Tir, fiind șofer profesionist. Din păcate, cu toate că a străbătut numeroase drumuri și avea la activ sute de mii de kilometri parcurși, tânărul și-a găsit sfârșitul aproape de casă.

Acesta se afla la volanul autoturismului personal (marca BMW) împreună cu alți doi prieteni, când s-a produs nenorocirea. Polițiștii care au efectuat cercetări la locul accidentului au stabilit că acesta s-ar fi produs din cauza neadaptării vitezei la condițiile de drum și chiar a vitezei excesive. Autoturismul în care se aflau cei trei a părăsit partea carosabilă, a intrat în coliziune cu un copac, după care s-a răsturnat. În urma accidentului rutier a rezultat decesul conducătorului auto și rănirea celorlalți doi pasageri din autoturism, doi tineri de 33 de ani, respectiv 18 ani, ambii din comuna Șieu Odorhei.

Pentru Adrian Măgherușan viața s-a oprit aici, însă pentru ceilalți participanți la trafic ar putea fi o lecție și un prilej de a se gândi de două ori înainte de a apăsa prea tare pedala de accelerație.

Dumnezeu să îl odihnească în pace!

error: Content is protected !!