FOTO: Au început lucrările de reparații pe DN 17, de la Mureșenii Bârgăului la Piatra Fântânele

Direcția Regională de Drumuri și Poduri Cluj anunță că au început lucrările de reparații pe DN 17, pe tronsonul cuprins între localitățile Mureșenii Bârgăului și Piatra Fântânele, o zonă în care din cauza gropilor mai mulți șoferi și-au distrus mașinile.

Potrivit DRDP Cluj, pe acest tronson se execută lucrări de reparații asfaltice cu mixtură caldă.

Situația de pe acest tronson din DN 17 a fost discutată și în ultima ședință a Colegiului Prefectural Bistrița-Năsăud. La acea vreme, șeful Secției de Drumuri Naționale Bistrița, Alexandru Slavita, a explicat că acest drum a fost reabilitat acum 15 ani și de atunci nu s-au mai făcut lucrări de anvergură, lucru care a dus la degradarea covorului asfaltic.

Alexandru Slavita a menționat că mai mulți șoferi care s-au plâns că starea proastă a covorului asfaltic le-a provocat pagube au cerut despăgubiri administratorului drumului.

Avem, din păcate, nu una, ci vreo cinci solicitări de despăgubire. Sunt șoferi din județ, dar și din alte județe, precum Suceava sau Neamț, care au sesizat că li s-a îndoit janta, li s-a degradat cauciucul. Noi le-am transmis mai departe la Direcția Regională de Drumuri și Poduri Cluj și probabil că doar în instanță se pot soluționa”, a spus Alexandru Slavita.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *