FOTO: AUR Bistrița-Năsăud a depus candidaturile pentru alegerile locale din 9 iunie

Alianța pentru Unirea Românilor Bistrița-Năsăud a depus luni candidaturile pentru alegerile locale din 9 iunie.

Pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Bistrița-Năsăud candidează senatorul Ovidiu Florean, în vreme ce lista pentru funcțiile de consilieri județeni este deschisă de Honoria Rațiu.

”AUR este varianta optimă pentru județul Bistrița-Năsăud, pentru municipiul Bistrița și pentru România. Eu zic că avem cea mai frumoasă și cea mai performantă echipă. Știm să deschidem uși la București, știm să deschidem la Bruxelles. Suntem oameni foarte bine pregătiți, mă bucur că o am alături și pe doamna Rodica Dobraniș, candidatul nostru la Primăria municipiului Bistrița. (…) Eu zic că AUR e varianta optimă. AUR are soluții. (…) Rugăm electoratul ca în 9 iunie să voteze AUR și la Consiliul Județean, și la Primăria municipiului Bistrița, și pentru listele de consilieri, peste tot”, a declarat Ovidiu Florean.

Candidatul AUR Bistrița-Năsăud pentru funcția de primar al municipiului Bistrița este Rodica Dobraniș, care deschide și lista AUR pentru Consiliul Local Bistrița.

Sunt mulți oameni tineri, am foarte multe doamne care vor să aducă o schimbare în bine acestui oraș. Cu siguranță, oamenii din Bistrița care ne cunosc vor înțelege că putem fi o schimbare firească după atâta amar de vreme. Prin urmare, eu vă invit să ne dați un vot de încredere. Cu siguranță nu vom dezamăgi„, a transmis Rodica Dobraniș.

Coordonatorul AUR Bistrița-Năsăud, Dragoș Hârjoabă, s-a arătat încrezător că formațiunea din care face parte va scoate un scor frumos la alegerile locale din 9 iunie.

”Sunt sigur că avem o echipă extraordinar de frumoasă, o echipă cu care putem câștiga și cu care putem dărâma toate planurile opoziției. Am mare încredere în oamenii care au venit alături de noi. Știm că putem să facem o altfel de politică. Până acum am văzut ce s-a făcut, dar e momentul să vină alții care vor să facă alte lucruri pentru români”, a spus Dragoș Hârojoabă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Content is protected !!