FOTO: Avansări în grad la Jandarmerie, cu prilejul Zilei Naționale a României

Moment festiv, miercuri, la Inspectoratul Județean de Jandarmi Bistriţa-Năsăud. Mai multe cadre militare au fost recompensate pentru activitatea lor și, cu prilejul Zilei Naționale a României, au fost avansate în grad.  

”La sediul Inspectoratului de Jandarmi Județean Bistriţa-Năsăud a avut loc ceremonialul de avansare în grad și acordare de recompense pentru cadrele militare, cu ocazia Zilei Naționale a României. Colonel Florin Furnea, inspectorul șef al inspectoratului, a prezentat ordinele de avansare în gradul militar următor, înainte de expirarea stagiului minim, pentru 16 cadre militare (5 ofițeri și 11 subofițeri), care îndeplinesc condiţiile legale şi care au obținut rezultate foarte bune în activitatea desfășurată. Îi felicităm pe colegii noștri și le urăm mult succes în activitate!”, a transmis Georgeta Cășvan, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Jandarmi Județean Bistrița-Năsăud.

Potrivit prevederilor legale în vigoare, avansarea în gradul următor a jandarmilor, înainte de îndeplinirea stagiului minim în grad, se poate face cu ocazia Zilei Naţionale a României sau a Zilei Jandarmeriei Române.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *