FOTO: Bărbat decedat într-o pădure situată între Valea Măgherușului și Sigmir

Un bărbat și-a pierdut viața, marți, după ce a suferit un accident în timp ce se afla într-o pădure situată între localitățile Valea Măgherușului și Sigmir, într-o zonă greu accesibilă.

Din primele informații transmise de Inspectoratul pentru Situații de Urgență Bistrița-Năsăud, bărbatul ar fi fost accidentat de un lemn.

La fața locului au fost direcționate un echipaj de pompieri cu șenilata și un echipaj de terapie intensivă mobilă SMURD.

Echipajele de intervenție au găsit victima, un bărbat în vârstă de aproximativ 57 de ani, în stop cardiorespirator. Din păcate, organismul bărbatului nu a răspuns manevrelor de resuscitare aplicate, astfel ca medicul care încadrează echipajul de terapie intensiva mobila SMURD a fost nevoit să îi declare decesul la locul solicitării”, a transmis ISU Bistrița-Năsăud.

Polițiștii au început o anchetă în acest caz.

ACTUALIZARE

Astăzi, polițiștii Secției 4 Poliție Rurală Beclean au intervenit la un eveniment produs într-o pădure situată în extravilanul localității Valea-Măgherușului. La locul intervenției polițiștii au constatat faptul că un bărbat de 56 de ani, din Poienile Zagrei, angajat al unui ocol silvic, în timp ce tăia un arbore, a fost accidentat de acesta. Din nefericire, în urma leziunilor suferite bărbatul a decedat. În cauză urmează a fi dispusă necropsia care va stabili cu exactitate cauza decesului. Cercetările sunt continuate de către polițiștii Postului de Poliție Șieu-Măgheruș”, a transmis Inspectoratul de Poliție Județean Bistrița-Năsăud.

În cauză a fost sesizat și Inspectoratul Teritorial de Muncă în vederea efectuării de verificări conform competenței.

FOTO: ISU Bistrița-Năsăud

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Content is protected !!