FOTO: Baza sportivă din Prundu Bârgăului este aproape gata

Baza sportivă pe care Compania Națională de Investiții o construiește în localitatea Prundu Bârgăului este aproape finalizată, spune primarul comunei, Doru Crișan. 

Într-o postare pe o rețea de socializare, primarul Doru Crișan precizează că lucrările sunt pe ultima sută de metri și ar urma să fie finalizate până la debutul sezonului rece.

Lucrări în plină derulare, spre finalizare, la obiectivul de investiții ”Construire bază sportivă tip I în Prundu Bârgăului”! Până la intrarea efectivă în condiții climaterice potrivite sezonului rece, constructorul intenționează să finalizeze lucrările prevăzute în proiect, precum și să predea obiectivul către finanțator, Compania Națională de Investiții, ulterior, urmând preluarea de către comuna noastră și darea în folosință!”, a transmis primarul Doru Crișan.

Baza sportivă, conform standardelor impuse de Compania Națională de Investiții, va avea un teren de fotbal omologat UEFA și FRF cu nocturnă și tribune pentru 500 de spectatori, teren sportiv mic tușat pentru minifotbal, handbal, baschet, tenis, o clădire administrativă și pentru vestiare, parcare pentru autovehicule și autocare.

Una dintre condițiile asumate de Guvernul României în 2014, când România și-a depus candidatura pentru a fi co-organizator al Campionatului European de Fotbal din 2020 a fost să construiască 400 de terenuri de fotbal în toate județele țării. Baza sportivă de la Prundu Bârgăului este unul dintre cele 400 de proiecte asumate.

error: Content is protected !!